Versterk ons team

  Beste bezoekers

  Allereerst welkom bij MartyCraft. Wij zijn een minecraft 1.15.2 server met 1.9 PVP.

  Bij MartyCraft bieden wij spelers de mogelijkheid tot het spelen van verschillende soorten games. Dat zullen bij de release de volgende games zijn; - Skyblock - Skywars - Arcade

  Natuurlijk gaan wij nog veel meer soorten games maken en toevoegen aan MartCraft maar daarvoor dient deze server is te groeien. Voor de ontwikkeling en voortgang van onze server zijn wij dus ook op zoek naar ijverige, hulpverlenende en intelligente helpers voor onze server. Hieraan stellen wij wel een aantal eisen. Die vind je hieronder. daartegenover staan natuurlijk ook een aantal privileges en zaken waar wij jou als helper aan toevertrouwen.

  Eisen aan een helper: - Een helper dient minimaal 2 jaar minecraft ervaring te hebben. - Een helper moet op de hoogte zijn van de nieuwste hackclients en/of andere methodes om regels van de server te omzeilen. - Een helper moet minimaal 5 uur per week online kunnen bijdragen aan MartyCraft. - Een helper moet minimaal 1 jaar actief gespeeld hebben op MartyCraft. - Een helper mag geen conflicten hebben gehad met ons personeel waardoor we je niet kunnen vertrouwen.

  Onze privileges - Helpers hebben de mogelijkheid spelers te reporten voor het overtreden van de regels (bijv spam of hacks) - Als helper krijg je toegang tot helper commandos waarmee je onzichtbaar kunt controleren of spelers zich aan de regels houden - Als helper help je MartyCraft speelbaar en leuk te houden. Ook zijn verbeteringen om het forum dan altijd welkom. Wij zijn er altijd om MartyCraft te verbeteren!

  Mocht je na het lezen van dit stukje interesse hebben gekregen om helper te worden, dan zie ik graag je sollicitatie tegemoet op het forum van deze website. deze vind je bovenin de menubalk.

  Met vriendelijke groet,

  Eigenaar MartyCraft

  MartyDutchParty


  Gewijzigd 28/03/2015